Hoe bestel ik de cursus?
Ga naar de inschrijfpagina en vul uw gegevens in. Daarna betaalt u veilig via iDeal. U betaalt de cursus via automatische incasso in 10 lage termijnen. Direct na uw (eerste) betaling heeft u toegang tot de complete cursus. Betaalt u liever in één keer, dan is dat ook een mogelijkheid.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
De cursus is via uw account 24/7 beschikbaar en u houdt na betaling onbeperkt toegang.

Hoe begin ik met mijn cursus?
Is uw bestelling gelukt en heeft u de bevestiging per e-mail ontvangen? Dan kunt u direct beginnen met het volgen van de cursus. Uw cursus is gekoppeld aan uw account dat u tijdens het bestelproces heeft aangemaakt.

Wanneer kan ik de cursus annuleren?
Onze online cursus Tekenen met Marianne kunt u binnen 14 dagen na aankoop kosteloos annuleren.

Hoe kan ik de cursus annuleren?
Het annuleren van een cursus is heel simpel!
1. Stuur ons een e-mail op info@tekenenmetmarianne.nl dat u wilt annuleren met daarin uw bestelnummer, uw naam en uw rekeninggegevens.
2. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.
3. Wij verwerken uw annulering zo snel mogelijk. U verliest dan uw toegang tot de cursus en dient de tekenmaterialen retour te sturen.

Kan ik voor iemand anders de cursus bestellen en cadeau doen?
Jazeker! Neemt u dan contact op met onze klantenservice op info@tekenenmetmarianne.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kunnen jullie helpen?
We helpen altijd graag! Het snelst kunt u eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. U kunt dan uw e-mail adres invullen zodat u uw gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kan aanvragen. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik ben mijn inlognaam vergeten, kunnen jullie helpen?
We helpen altijd graag! Het snelst kunt u eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. U kunt dan uw e-mail adres invullen zodat u uw gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kan aanvragen. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waaruit bestaat deze online cursus?
Deze cursus bestaat uit 40 uitgebreide e-books met bijhorend 40 video’s in full HD kwaliteit. Totaal meer dan 7 uur video en meer dan 1.000 pagina’s lesmateriaal. Nederlands gesproken en geschreven. De cursus werkt op alle apparaten: PC, laptop, iPad, tablet, smartphone. Een geheel overzicht van de inhoudsopgave van de cursus vindt u hier.

Wanneer kan ik starten met mijn online cursus?
U kunt met de cursus direct starten na de aankoop. Dit doet u door in te loggen op de website, en vervolgens naar de gewenste les te gaan.

Hoe lang heb ik de tijd om de cursus te volgen?
In principe kunt u deze cursus onbeperkt volgen via uw eigen account.

Krijg ik een certificaat na het volgen van deze cursus?
Bij deze cursus krijgt u na voltooiing een certificaat van deelname.

Ik heb een vraag over de inhoud van de cursus, kunnen jullie mij helpen?
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen via de mail met info@tekenenmetmarianne.nl. Een geheel overzicht van de inhoudsopgave van de cursus vindt u hier.

Werken jullie ook samen met derden?
Ja, wij werken samen met Nationaal Atelier en met de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK). Marianne schrijft ook artikelen voor Kunstenaar Magazine. Ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via info@tekenenmetmarianne.nl

Scroll naar boven