Samenwerking Nationaal Atelier

Teken je de mooiste dieren of schilder je graag portretten? Werk je het liefst met olieverf of juist met pastelkrijt? Kortom, ben je trots op je werk en wil je graag dat anderen jouw werk kunnen bewonderen?  Of dat ze zelfs jouw werk kunnen kopen?

Het Nationaal Atelier is hét online platform voor beginnende en gevorderde tekenaars en schilders. Bij hen draait het maar om één ding: het plezier in het creatief bezig zijn! U kunt zich kosteloos inschrijven als vriend bij het Nationaal Atelier.

Nationaal Atelier logo 2

Het Nationaal Atelier is een initiatief van de Stichting Stimulering Amateur Schilderkunst (SAS) en Stichting Lenthe. Met hun projecten streven zij naar meer erkenning en zichtbaarheid van de honderdduizenden schilders en tekenaars die ons land rijk zijn. Zij helpen hen (nog) meer plezier aan hun hobby te beleven, de kwaliteit van hun werk te verbeteren en hun creativiteit in te zetten voor de samenleving.

Hun eerste zichtbare project was de Facebook schilderwedstrijd Like my Painting. Uiteindelijk waren er meer dan 700 inzendingen, 350 genomineerde werkstukken en in totaal 40.000 likes en met de bekendmaking van de winnaars op de nationale publieke omroep, Omroep MAX, was Like my Painting een groot succes. In 2018 schilderden meer dan 2.000 mensen voor een goed doel!

Scroll naar boven