Inclusief tekenmaterialen!

Wanneer u nu start met Tekenen met Marianne ontvangt u een groot pakket met tekenmaterialen met een waarde van meer dan € 100!

In Tekenen met Marianne leert u werken met verschillende materialen, zoals tekenpotloden, houtskool, aquarelpotloden, waterverf, pastelkrijt, oliepastel, enz. Aan de hand van verschillende oefeningen, met talloze stap voor stap voorbeelden, brengt u het geleerde in praktijk. En wat helemaal fijn is: Wanneer u nu start krijgt u een megagroot en waardevol pakket met zeer goede tekenmaterialen van Eberhard Faber!

Professionele 16-delige tekenset van Eberhard Faber

In handig bliketui. Inhoud: 1 tekenpotlood 8B, 3 x geperst houtskool ( soft, medium en hard), 1 kneedgum, 1 doezelaar, 1 metalen puntenslijper, 2 x pastelkrijt (kleur :sanguine gebrand en van Dyck bruin), 2 grafietstiften (4B en 6B) en 5 kleurpotloden in de kleuren wit, walnootbruin, bloedrood, warmgrijs en donker sepia. De potloden hebben een kerndiameter van 3,8mm.
inclusief

Aquarelpotloden Eberhard Faber in opbergblik met penseel

Aquarelpotloden, bijzonder geschikt voor schilder- en tekenlessen. Met water te mengen, behouden zowel droog als nat hun intensieve en briljante kleur. Breukvast en makkelijk te slijpen. Ook te gebruiken op leisteen en kunststof. In bliketui met 12 potloden plus penseel.
inclusief

Set oliepastel Eberhard Faber in praktische opbergdoos

Oliepastelkrijt, studio kwaliteit. Zeer intensieve kleuren op alle gladde oppervlakken, watervast, breukvast en het krijt is met papier omwikkeld. Stift van 11 mm doorsnede en 70 mm lang, 12 stuks.
Inclusief

Faber Castell waterverf tabletten in etui

Stevige verfdoos met waterverftabletten van uitstekende kwaliteit, lichtvast, helder van kleur met diepe kleurpigmenten. Met 12 wisselbare verfnapjes en een penseel.
Inclusief

Set pastelkrijt in opbergetui van Eberhard Faber

Zacht pastelkrijt. Professionele studio kwaliteit, briljante kleuren. Gemakkelijk te verwerken en tegen licht bestand, bijzonder breukvast. Het krijt is met papier omwikkeld. Verpakt in kartonnen etui à 12 stuks.
Inclusief

Superhandige Faber-Castell opbergetui voor uw tekenmaterialen

In deze fraaie katoenen opbergetui (zonder inhoud) kunt u makkelijk en veilig uw tekenmaterialen opbergen. Totaal kunt u wel 30 materialen kwijt, genoeg voor heel veel tekenplezier. Handig oprolbaar en zo heeft u altijd uw tekenset met favoriete materialen bij de hand.
Inclusief

Gouache van Faber-Castell, 6 kleuren x 20ml

Plakkaatverf (gouache) in heldere en lichtbestendige kleuren. De kleuren kunnen vermengd worden en indien gewenst verdund met water. Geschikt voor diverse schildertechnieken en toepasbaar op verschillende ondergronden. Handen en schildertoebehoren kunnen makkelijk schoongemaakt worden met zeep en water.
Inclusief

Aquarelblok Kangaro

Formaat 17x24 cm. Aquarelblok met 16 vel 300 grams, 3-voudig verlijmd, ruw aquarelpapier. 
Inclusief

Tekenblok A4 Kangaro

Blok A4 (21x29,7cm) eenzijdig gelijmd 200 grams. Inhoud 24 vel. Toepasbaar voor potlood, tekenpotlood, stiften.
Inclusief
TEKENEN MET MARIANNE IS NU VERKRIJGBAAR MET MAAR LIEFST 35% KORTING ÉN U ONTVANGT EEN PAKKET MET PROFESSIONELE TEKENMATERIALEN TER WAARDE VAN MEER DAN € 100.

Direct inschrijven voor de speciale introductieprijs?

Scroll naar boven