Inschrijven Tekenen met Marianne

Ja, ik schrijf mij in voor de tekencursus Tekenen met Marianne. Ik betaal de cursus in 10 maandelijkse termijnen van slechts € 39. Ik betaal bij inschrijving de eerste termijn, en de overige termijnen mogen afgeschreven worden op dezelfde wijze. Ik loop geen risico vanwege de 14 dagen geld terug garantie. Bovendien krijg ik een tweede cursus geheel gratis, om cadeau te geven. Zowel ik als de ontvanger van het cadeau krijgen het supergrote pakket met professionele tekenmaterialen ter waarde van meer dan 100 euro kosteloos thuisgestuurd én beide krijgen we een jaar lidmaatschap van het Nationaal Atelier cadeau t.w.v. 35 euro!

tweede cursus gratis
Indien u zich inschrijft via deze pagina krijgt u GRATIS een tweede cursus Tekenen met Marianne. Geweldig leuk om cadeau te geven aan uw vriend, vriendin of familielid! Jullie kunnen de cursus los van elkaar volgen, maar ook gezellig samen. Jullie krijgen BEIDE het tekenpakket t.w.v. € 100 én het jaarabonnement Nationaal Atelier.

Jullie ontvangen beide de complete cursus met 40 e-books en 40 HD films. Plus beide ook een supergroot pakket met professionele tekenmaterialen (t.w.v. meer dan € 100,-!)

Professionele 16-delige tekenset van Eberhard Faber

In handig bliketui. Inhoud: 1 tekenpotlood 8B, 3 x geperst houtskool ( soft, medium en hard), 1 kneedgum, 1 doezelaar, 1 metalen puntenslijper, 2 x pastelkrijt (kleur :sanguine gebrand en van Dyck bruin), 2 grafietpotloden (4B en 6B) en 5 kleurpotloden in de kleuren wit, walnootbruin, bloedrood, warmgrijs en donker sepia. De potloden hebben een kerndiameter van 3,8mm.
inclusief

Set oliepastel Eberhard Faber in praktische opbergdoos

Oliepastelkrijt, studio kwaliteit. Zeer intensieve kleuren op alle gladde oppervlakken, watervast, breukvast en het krijt is met papier omwikkeld. Stift van 11 mm doorsnede en 70 mm lang, 12 stuks.
Inclusief

Eberhard Faber waterverf tabletten in etui

Stevige verfdoos met waterverf tabletten van uitstekende kwaliteit, lichtvast, helder van kleur met diepe kleurpigmenten. Met 12 wisselbare verfnapjes, een penseel en een tube dekwit.
Inclusief

Tekenblok A4+ Kangaro

Blok A4+ (24x32cm) eenzijdig gelijmd 110 grams. Inhoud 24 vel. Toepasbaar voor potlood, tekenpotlood, stiften.
Inclusief

Gouache van Eberhard Faber, 6 kleuren x 18ml

Plakkaatverf (gouache) in heldere en lichtbestendige kleuren. De kleuren kunnen vermengd worden en indien gewenst verdund met water. Geschikt voor diverse schildertechnieken en toepasbaar op verschillende ondergronden. Handen en schildertoebehoren kunnen makkelijk schoongemaakt worden met zeep en water.
Inclusief

Set pastelkrijt in opbergetui van Eberhard Faber

Zacht pastelkrijt. Professionele studio kwaliteit, briljante kleuren. Gemakkelijk te verwerken en tegen licht bestand, bijzonder breukvast. Het krijt is met papier omwikkeld. Verpakt in kartonnen etui à 12 stuks.
Inclusief

Superhandige opbergetui voor uw tekenmaterialen

In deze fraaie opbergetui (zonder inhoud) kunt u makkelijk en veilig uw tekenmaterialen opbergen. Totaal kunt u maar liefst 36 artikelen kwijt, genoeg voor heel veel tekenplezier. Handig oprolbaar en zo heeft u altijd uw tekenset met favoriete materialen bij de hand.
Inclusief

Aquarelblok A4 Folia

Aquarelblok met 10 vel 150 grs, 3-voudig verlijmd, ruw aquarelpapier.
Inclusief
Scroll naar boven