Inschrijven Tekenen met Marianne

Ja, ik schrijf mij in voor de tekencursus Tekenen met Marianne. Ik maak gebruik van de introductie aanbieding (35% korting!) en betaal de cursus in 10 maandelijkse termijnen van slechts € 39. Ik betaal bij inschrijving de eerste termijn, en de overige termijnen mogen afgeschreven worden op dezelfde wijze. Ik loop geen risico vanwege de 14 dagen geld terug garantie. Bovendien krijg ik het supergrote pakket met professionele tekenmaterialen ter waarde van meer dan 100 euro kosteloos thuisgestuurd én krijg ik een jaar lidmaatschap van het Nationaal Atelier cadeau t.w.v. 35 euro!

Mantelzorg € 100 korting 

Wij hebben ontzettend veel waardering voor u als mantelzorger. U krijgt een streepje voor en krijgt maar liefst € 100 korting op de cursus met waardebon code “mantelzorg”. Vul uw gegevens goed in in het inschrijfformulier. Klik vervolgens op “Waardebon ontvangen?” en vul hier code “mantelzorg” in.  Na het correct ingeven van uw code staat er bovenaan in het formulier: “Aanbieding: 10 betalingen van €29 / maand met waardebon mantelzorg“. U betaalt dan slechts € 29 per maand.  U hoeft daarna alleen nog maar op “inschrijven” te klikken om uw cursusaccount aan te maken. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

U ontvangt de complete cursus met 40 e-books en 40 HD films. Plus een supergroot pakket met professionele tekenmaterialen (t.w.v. meer dan € 100,-!)

Professionele 16-delige tekenset van Eberhard Faber

In handig bliketui. Inhoud: 1 tekenpotlood 8B, 3 x geperst houtskool ( soft, medium en hard), 1 kneedgum, 1 doezelaar, 1 metalen puntenslijper, 2 x pastelkrijt (kleur :sanguine gebrand en van Dyck bruin), 2 grafietpotloden (4B en 6B) en 5 kleurpotloden in de kleuren wit, walnootbruin, bloedrood, warmgrijs en donker sepia. De potloden hebben een kerndiameter van 3,8mm.
inclusief

Aquarelpotloden Eberhard Faber in opbergblik met penseel

Aquarelpotloden, bijzonder geschikt voor schilder- en tekenlessen. Met water te mengen, behouden zowel droog als nat hun intensieve en briljante kleur. Breukvast en makkelijk te slijpen. Ook te gebruiken op leisteen en kunststof. In bliketui met 12 potloden plus penseel.
inclusief

Set oliepastel Eberhard Faber in praktische opbergdoos

Oliepastelkrijt, studio kwaliteit. Zeer intensieve kleuren op alle gladde oppervlakken, watervast, breukvast en het krijt is met papier omwikkeld. Stift van 11 mm doorsnede en 70 mm lang, 12 stuks.
Inclusief

Eberhard Faber waterverf tabletten in etui

Stevige verfdoos met waterverf tabletten van uitstekende kwaliteit, lichtvast, helder van kleur met diepe kleurpigmenten. Met 12 wisselbare verfnapjes, een penseel en een tube dekwit.
Inclusief

Tekenblok A4 Kangaro

Blok A4 (21x29,7cm) eenzijdig gelijmd 200 grams. Inhoud 24 vel. Toepasbaar voor potlood, tekenpotlood, stiften.
Inclusief

Gouache van Eberhard Faber, 6 kleuren x 18ml

Plakkaatverf (gouache) in heldere en lichtbestendige kleuren. De kleuren kunnen vermengd worden en indien gewenst verdund met water. Geschikt voor diverse schildertechnieken en toepasbaar op verschillende ondergronden. Handen en schildertoebehoren kunnen makkelijk schoongemaakt worden met zeep en water.
Inclusief

Set pastelkrijt in opbergetui van Eberhard Faber

Zacht pastelkrijt. Professionele studio kwaliteit, briljante kleuren. Gemakkelijk te verwerken en tegen licht bestand, bijzonder breukvast. Het krijt is met papier omwikkeld. Verpakt in kartonnen etui à 12 stuks.
Inclusief

Superhandige opbergetui voor uw tekenmaterialen

In deze fraaie opbergetui (zonder inhoud) kunt u makkelijk en veilig uw tekenmaterialen opbergen. Totaal kunt u maar liefst 36 artikelen kwijt, genoeg voor heel veel tekenplezier. Handig oprolbaar en zo heeft u altijd uw tekenset met favoriete materialen bij de hand.
Inclusief

Aquarelblok A4 Folia

Aquarelblok met 10 vel 150 grs, 3-voudig verlijmd, ruw aquarelpapier.
Inclusief
Scroll naar boven