Tekencursus Aquarel & Gouache

Leer de beste technieken om prachtige tekeningen te maken in waterverf (aquarel) en plakkaatverf (gouache). Schitterend uitgevoerd cursusmateriaal met tientallen foto’s en voorbeelden en aanvullende praktijkgerichte HD-video.

De vele tips en adviezen uit de praktijk laten uw talenten optimaal tot hun recht komen! U leert vaardig omgaan met materialen en technieken. Aan de hand van verschillende oefeningen, met voorbeelden in e-book én video, brengt u het geleerde in praktijk. U weet: oefening baart kunst! In uw eigen tempo ontwikkelt u zich zo tot een veelzijdig kunstenaar.
Nationaal Atelier
In samenwerking met Nationaal Atelier

De cursus in het kort:

Compacte cursus met schitterend uitgevoerd cursusmateriaal met tientallen foto’s en voorbeelden.

Naast het kleurrijke e-book (38 pagina’s) ook een aanvullende praktijkgerichte HD-video (20 minuten).

Bij aanschaf van deze cursus krijgt u 25% korting op de aanvullende tekencursus van Marianne!

Als lezer van de nieuwsbrief krijgt u € 20 korting, en betaalt u slechts € 9,95.

rijk GEÏLLUSTREERD e-book

Deze cursus Aquarel & Gouache bestaat uit een prachtig rijk geïllustreerd e-book én een video. U leert alles over kleuren, de verschillende materialen en hoe u er makkelijk mee kunt werken om tot prachtige resultaten te komen.

bijbehorende PRAKTIJKVIDEO

In de HD-video laat Marianne zien hoe u bepaalde technieken uitvoert en welke materialen daarbij nodig zijn. De video en het bijbehorende e-book zijn heel praktijkgericht, zodat u meteen zelf aan de slag kunt.

Marianne Pruimboom

Kunstenares Marianne Pruimboom is afgestudeerd docent beeldende vorming met ruim 25 jaar ervaring. Ze heeft haar eigen atelier in Amsterdam en is naast presentatrice tevens schrijfster van deze cursus Aquarel & Gouache.

Tekenen en schilderen kunnen een mens (veel!) gelukkiger maken, daar ben ik van overtuigd. Het is fijn om beter te leren kijken en iets te creëren; dit verrijkt je leven.

Aquarel & Gouache

  • Aquarelverf is een transparante verf, die met water verdund wordt. Hoe meer water u bij een kleur voegt, hoe lichter de kleur zal worden. U kunt zelf ook kleuren mengen. Naast verf heb je ook aquarelpotloden en aquarelkrijt.

  • Gouache is een semi-dekkende verf op waterbasis. Dit wil zeggen dat als u de verf met veel water verdunt hij transparant zal zijn. Verdunt u met weinig water dan is de verf dekkend.
In deze cursus Aquarel en Gouache leert u de beste technieken en duidelijke uitleg om prachtige tekeningen te maken in waterverf (aquarel) en plakkaatverf (gouache). Het bestaat uit een praktijkgerichte video en een prachtig kleurrijk e-book met tientallen foto’s en voorbeelden.

De tekencursus Aquarel & gouache nu met maar liefst 20 euro korting.

Betaal niet € 29,95 maar slechts € 9,95!

Inschrijven Aquarel & Gouache

Ja, ik schrijf me in voor de online tekencursus Aquarel & Gouache voor maar € 9,95! Ik maak gebruik van de aanbieding en krijg dus maar liefst € 20 korting op de normale prijs. Ik loop geen risico vanwege de 14 dagen geld terug garantie.

Betaal niet € 29,95 maar slechts € 9,95!

U ontvangt de Aquarel & Gouache video én het bijbehorende rijkgeïllustreerd Aquarel & Gouache e-book.

Extra: U ontvangt tevens KORTING op de vervolgcursus Tekenen met Marianne.

Scroll naar boven